Εγνατία Οδός, Ταξίδι στο Χρόνο

Κορυφαία η ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση του ΛΕΚ.

Με μια ακόμη κορυφαία μουσικοχορευτική εκδήλωση, αποχαιρέτισαν τη φετινή χρονιά οι χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017! Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, όλα τα Χορευτικά Τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς ενθουσίασαν το πολυπληθές κοινό, παρουσιάζοντας το αφιέρωμα «Εγνατία Οδός, Ταξίδι στο χρόνο».

Οι χορευτές του ΛΕΚ παρουσίασαν χορούς από περιοχές-σταθμούς της σπουδαίας αυτής οδού της αρχαιότητας, και ειδικότερα από την Ήπειρο, τη Φλώρινα, Ρουμλούκι, Έδεσσα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δυτική και Ανατολική Θράκη, καθώς και από την Πόλη. Όλοι, από τους πιο μικρούς έως τους πλέον έμπειρους, πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση, αποτέλεσμα της συνεπούς και άρτιας δουλειάς που επιτελείται στο ΛΕΚ από τους υπεύθυνους χοροδιδασκάλους, Χρήστο Γιοβανούδη και Ανατολή Λιαρετίδου.

Στο αφιέρωμα συμμετείχαν τα Παιδικά & Εφηβικά Τμήματα, τα Τμήματα Ενηλίκων και Παραστάσεων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, καθώς και το Τμήμα Ενηλίκων του ΛΕΚ Πολυκάστρου, με υπεύθυνη την Μαρία Συμεωνίδου.

Στην εκδήλωση, που ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα των «Ελευθερίων 2017» του Δήμου Κιλκίς, παραβρέθηκαν ο μητροπολίτης Κιλκίς κ. Εμμανουήλ, ο βουλευτής Γ. Γεωργαντάς, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Το ΛΕΚ ευχαριστεί θερμά:

Τους μεγάλους χορηγούς KLEEMANN και EURIMAC, καθώς και τους χορηγούς και όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

-Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για τη διάθεση  φορεμάτων (Πόλης).

– Το κομμωτήριο «Χάρης» για την επιμέλεια των κομμώσεων (Πόλης).

-Τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, τους μεγάλους, αλλά και τους μικρότερους χορευτές του και τις οικογένειές τους, που εμπιστεύθηκαν για μια ακόμη χρονιά το ΛΕΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *